- Zwitserland-Z  –  Wallis

- groepsaccommodatie

- HAMILTON LODGE BELALP in Blattern b. Naters

⇒ Nederlandstalig beheer: Jacqueline & Johan Gerard Wegink

*  Berghotel “Hamilton Lodge”, eigendom van en geleid door twee Nederlandse echtparen, is gelegen in het sneeuwzekere en autovrije dorpje Belalp (Kanton Wallis), vlakbij de adembenemend mooie Aletschgletscher.

De provinciehoofdstad Brig ligt op een steenworp afstand. Het uitzicht wordt gedomineerd door vele ‘vierduizenden’, o. a. de Monte Rosa, Weismies en Dôme en is dan ook spectaculair te noemen.
De ligging, op 2100 meter hoogte en pal aan de liften die je naar 3100 meter brengen, is ideaal: een prachtig ski- en wandelgebied en een keur aan adventuresports.

Het restaurant is sfeervol ingericht in hip-Heidi alpine stijl. De keuken biedt zowel regionale als internationale gerechten. Het hotel heeft 19 comfortabele, smaakvol ingerichte kamers. Wit beddengoed, handgemaakte quilts, zorgvuldig uitgezocht meubilair en warme kleuren; in een unieke stijl. Alle kamers beschikken over een eigen douche en toilet, internet faciliteiten en televisie.  
Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving voor een meeting, brainstorm sessie, workshop of training? “Hamilton Lodge” biedt ook ruime faciliteiten aan groepen van allerlei aard (spiritueel, culinair, zakelijk), managers uit het bedrijfsleven die rust zoeken rusten of zich juist willen inspannen in bijvoorbeeld biking, hiking, duurtrainingen en abseilen.
In de Hamilton Lodge kunt u in alle rust en beslotenheid vergaderen. Er staan verschillende ruimtes tot uw beschikking,  een uitstekende service en goede voorzieningen als basis voor een effectieve samenkomst.
Het gebruik van de openbare ruimtes is geen probleem, u bent de enige gast!
De Hamilton Lodge staat open voor bijeenkomsten tot 30 personen. De standaardvoorzieningen bestaan uit een flipover, beamer en scherm, dvd-speler, geluidsinstallatie, TV en draadloos internet.
Recent is in het Zwitserse Zweisimmen (bij Gstaad) een tweede Hamilton Lodge geopend.