- Zwitserland-Z  –  Wallis

- groepsaccommodatie

- CLUB LA FORÊT in Morgins

⇒ Nederlandstalig beheer: Rob & Roos Hansen


*  In Morgins, in het fameuze skigebied ‘Les Portes du Soleil’, een van de grootste aaneengesloten skigebieden van de wereld, exploiteert het Nederlandse echtpaar Rob en Rosemonde Hansen 3 chalets.

La Forêt, Bois Gentil en La Source hebben samen een capaciteit van meer dan 200 bedden.
Morgins is een van massatoerisme nog niet is overstroomd bergdorp even ten zuiden van het Meer van Genève op een centrale plek binnen ‘Les Portes du Soleil’.
Les Portes du Soleil is met maar liefst 650 kilometer aan pistes een zeer populair skigebied, zowel voor de beginnende als vergevorderde wintersporter.
Het unieke van dit gebied is dat je skiënd of boardend de grens kunt oversteken want het gebied ligt zowel in Frankrijk als in Zwitserland. De 200 moderne skiliften zorgen voor een snelle doorstroom naar alle hoeken van het gebied. In de zomer is het gebied zeer geliefd bij mountainbikers, wandelaars en rustzoekers.

Chalet “La Forêt” –het ‘moederhuis’ en alleen open gedurende de wintermaanden- ligt vlak bij de Franse grens en is in de loop der jaren verbouwd tot een volwaardig pension met 50 kamers. Tevens zijn er drie gezellige eetzalen, een bar en een grote living, alsmede een disco en veel speelruimte voor kinderen. La Forêt is voorzien van alle gemakken en vrijheden.

“Bois Gentil” op de skipiste. Het heeft 14 slaapkamers, een gezellige eetzaal en een living annex après-skibar en een verwarmde serre. In de zomer is Bois Gentil het vertrekpunt van vele mountainbikers.

Het intieme, gezellige chalet “La Source” is een van de oudste chalets van Morgins en gelegen tegenover het “uitgangscentrum”. Dit chalet ligt centraal in het dorp, aan de rand van de bossen en het begin van de langlaufpiste. Het heeft de beschikking over 15 knusse slaapkamers met eigen wastafel en voldoende badkamers op de etage. Tevens is er een supergezellige bar, alsmede een living en eetzaal. Vlakbij La Source ligt een ijsbaan en de sporthal. La Source is ook geschikt voor groepen vanaf 25 personen.