- Zweden-Midden  –  Värmland

- Vakantiehuis

- FINNSHYTTAN in Finnshyttan

⇒ Nederlandstalig beheer: Hielke & Helen


*  Dit vakantiehuis in Zweden is op de traditionele Zweedse manier gebouwd en heeft de luxe die u in Nederland gewend bent. De locatie biedt u een schitterend uitzicht over het water. Het vakantiehuis staat op 1800 m2 eigen grond.

Hielke en Helen verhuren hun vakantiehuis “Finnshyttan” om u te laten mee genieten van het wonderschone Zweden. Het vakantiehuis ligt in een bos, direct aan het water Lersjön met een eigen steiger, maar toch in de buurt van de bewoonde wereld voor de dagelijkse boodschappen.

Hier kunt u  genieten van een heerlijke vakantie. Zweden is een geweldig mooi  land om lekker bij te komen in de prachtige natuur.

Indeling:

  • Entree met garderobe met een aparte toilet en douche.
  • Woonkamer met een openhaard, TV met Nederlandse zenders en een zithoek voor 5 personen, met een volledige ingerichte open keuken voorzien van inductie koken, koelkast en vriesvak met een aparte eettafel.
  • Twee aparte slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed.
  • Op de zolder is nog een extra slaapgelegenheid.

Direct aan het water is een vuurplaats ingericht waar u kunt genieten van de ondergaande zon. Vanaf de steiger heeft u een uitstekende mogelijkheid om een hengeltje uit te gooien of om een duik te maken in het meer. Ook heeft het huis de beschikking over een eigen roeiboot en een Canadese kano.