- Turkije

- hotel / pension

- PALM HOUSE NO.17 in Muratpasa-Antalya

⇒ Nederlandstalig beheer: Richard Krap


* ‘Palm House No.17’ is een pareltje in het hart van de oude gedeelte van Antalya, Kaleice. Kaleice betekent ‘kasteel’.

Daar staat een kleine guesthouse met veel persoonlijke aandacht van o.a. de in Nederland geboren Richard Krap.
U verblijft in een oud historisch gebouw met een lange geschiedenis. Onlangs compleet gerenoveerd en voorzien van hedendaagse comfort. De zes kamers zijn met zorg ingericht en zorgen voor die speciale, oriëntaalse atmosfeer van 1000 en 1 nachten. Hier ontmoet het westen en het oosten elkaar. Op het terras kunt u genieten van het ontbijt, relaxen met een boek of nieuwe vrienden ontmoeten.
Het Palm House bevindt zich op een rustige locatie temidden van historische bezienswaardigheden, smalle straatjes met winkeltjes, restaurants en de oude haven van Antalya. Op slechts 400 meter ligt het stads-strand met ligbedden en parasols.

In de directe omgeving van Antalya zijn veel historische bezienswaardigheden zoals de antieke steden Perge, Aspendos en Termossos.
Voor wie meer van actief houdt: in de schitterende natuur kunt u heerlijk wandelen, klimmen, fietsen, varen of gewoon……… helemaal niets doen en genieten.
In de oude stad kunt u heerlijk slenteren en de speciale sfeer voelen en ruiken. De Turkse keuken is zeer gevarieerd en het proeven meer dan waard.
Richard wil u graag een onvergetelijke vakantie bezorgen.