- Tsjechië -Z

- appartement / studio

- VIDLÁK in Opatov na Morave

⇒ Nederlandstalig beheer: Jur & Lilian Vinke


*  Camping / Appartement “Vidlák” ligt in een bosrijke omgeving bij het dorpje Opatov (Okres Trebíc) in het zuidwesten van Moravië.

Op hun ruim opgezette en kindvriendelijke camping hebben Jur en Lilian Vinke twee compleet ingerichte appartementen te huur.
Het recent gerenoveerde appartement A bevindt zich op de eerste etage van het hoofdgebouw en biedt plaats aan twee tot vier personen. Het heeft een ruime woonkamer met open keuken, één tweepersoons slaapkamer, een badkamer met douche en een aparte wc. In de woonkamer staat een comfortabel tweepersoons bedbank. Vanaf het inpandige balkom heeft u een prachtig uitzicht op het meer.
Het tweede appartement (B), eveneens gelegen op de eerste etage van het hoofdgebouw, is geschikt voor twee tot vijf personen. Het heeft een royale woonkamer met houtkachel, een volledig ingerichte half-open keuken, een tweepersoons- en een driepersoons slaapkamer, een ruime badkamer met douche, een aparte wc en een groot balkon met uitzicht op het meer.
Beide appartementen hebben een satelliet-tv, radio/cd-speler, internetaansluiting, gezelschapsspelletjes en zijn voorzien van centrale verwarming. Ze worden dan ook het gehele jaar verhuurd.