- Tsjechië  Noord-Bohemen

- Appartement

- NOVY DEN in Albrechtice

⇒ Nederlandstalig beheer: Anja Baarslag & Aad Bernoster


*  In het mooie Albrechtice ú Frydlantu hebben Anja Baarslag en Aad Bernoster de oude school van het dorp gekocht. Na een flinke verbouwing zijn zij in juli 2017 open gegaan en hebben zij ruime, lichte appartementen en gezellige pensionkamers gerealiseerd.

De appartementen zijn ruim en licht en hebben een volledig ingerichte keuken, een eigen badkamer en allen een prachtig uitzicht.

Het pension staat aan het begin van het dorp en heeft een ruime tuin met groot zwembad, een heerlijk terras met BBQ, een bar, een vuurplaats en gratis WiFi waar u gebruik van kunt maken. Voor de kleintjes is er een speeltuin voor de deur en heeft u te allen tijde een prachtig uitzicht op Liberec en Jested.
Novy Den staat echter ook aan de rand van het bos waar u kunt gaan wandelen of fietsen.

Albrechtice ligt tussen Frydlant en de stad Liberec, in het mooie IJzergebergte.
In Liberec kunt u zich de hele dag vermaken, winkelen, terrasjes, restaurants, Babylon (een kinderparadijs met tropisch zwembad), de dierentuin, de botanische tuinen, musea en in de winter skiën op Jested.

Praag ligt op slechts een uurtje rijden en ook een dagje Duitsland of Polen is geen probleem; u bent hier zo de grens over.