- Tsjechië – N

- appartement / studio

- HOLANDSKO in Smržovka

⇒ Nederlandstalig beheer: Gert Stoffer & Susanne van der Kolk


*  In het fraaie appartementencomplex “Holandsko” in het dorpje Smrovka (Noord Bohemen) wordt u hartelijk welkom geheten door Gert Stoffer en Susanne van der Kolk.

Smrovka, met haar fraaie dorpskern en gezellige restaurantjes, ligt in het IJzergebergte en grenst aan het Reuzengebergte.
In en vanuit dit plaatsje zijn er vele mogelijkheden om op verschillende manieren uw vakantie door te brengen, zowel passief als ook actief. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden tot het bezoeken mooie steden (o. a. Praag), natuurgebieden en culturele bezienswaardigheden. Er zijn ook volop mogelijkheden om te wandelen, paardrijden, golf, bergbeklimmen, kanoën, fietsen en andere activiteiten.
’s Winters kunt u in de directe omgeving naar hartelust alpineskiën, snowboarden en langlaufen.

In het karakteristieke herenhuis zijn vijf luxe appartementen gevestigd. Ook is er een gezellige bar, tafeltennisruimte, een fitnesszaal en een grote tuin met terras, kinderzwembad, zandbak en schommel. Van draadloos internet kan gratis gebruik worden gemaakt.
De appartementen zijn van verschillende grootte (variërend van 2-4 personen tot maximaal 6 personen) en inrichting.
Alle appartementen hebben een gezellige living, een volledig ingerichte keuken en sateliet-TV.   Op verzoek verzorgen Gert en Susanne een uitgebreid ontbijt, een complete barbecue- of een gourmetavond.