- Spanje-Zuid  – Andalusië (Málaga)

- B&B

- CASA EL ALGARROBO in Riogordo

⇒ Nederlandstalig beheer: Dorien & Wim Deckers


*  Deze volledig gerenoveerde finca ligt verscholen tussen de heuvels in Andalusië, op korte afstand van Malaga Airport en op slechts 30 minuten rijden van het strand.

El Algarrobo is een perfecte uitvalsbasis voor een dagtrip naar interessante cultuur-historische steden als Málaga, Granada, Cordoba, Ronda en Nerja, een dagje naar het strand of een bezoekje aan één van de vele ‘pueblos blancos’ (witte dorpen). En in de nabijgelegen natuurparken is het prachtig om te mountainbiken of voor wandeltochten. Mountainbikes en talrijke wandelroutes zijn gratis beschikbaar.

Deze Bed & Breakfast beschikt over vijf stijlvol ingerichte gastenkamers met eigen badkamer met ruime regendouche, airco en privé-terras. Een babybedje kan gratis worden bijgeplaatst. Gratis gebruik van WiFi. Verder zijn aanwezig: een zwembad en zonneterras met ligbedden, een vrij te gebruiken volledig uitgeruste buitenkeuken en voor de kinderen speelgoed, een speeltuintje en een aantal ‘knuffel’-ezeltjes.
Elke ochtend serveren de eigenaars voor u een uitgebreid ontbijt met tal van huisgemaakte producten. Desgewenst kunt u twee maal per week genieten van een heerlijke driegangen maaltijd.
Gesloten van december tot en met februari. Vlaamse eigenaren: Dorien en Wim Deckers