- Spanje-Oost  – Valencia (Castellón)

- camping

- VILLA DE VIVER in Viver

⇒ Nederlandstalig beheer: Ana & Eduard


*  Even buiten het dorpje Viver in het binnenland van de provincie Castellón ligt de rustieke bergcamping “Villa de Viver” van het Spaans-Nederlands echtpaar Ana en Eduard.

Viver ligt in een prachtige, heuvelachtige streek waar je lekker kunt wandelen, mountainbiken, wildwaterkanoën, bergklimmen en genieten van de natuur en de rust. Op de camping zijn fietsen te huur om de Via Verde Ojos Negro te doen.
De zonnige stranden van de Costa Azahar liggen op minder dan een uurtje rijden; de skigebieden Valdelinares en Javalambre zijn eveneens in circa zestig autominuten te bereiken. Dichterbij vindt u mooie authentieke plaatsjes als Bejis, Jerica, Navajas, Segorbe, Toro en natuurlijk Viver zelf.
De stad Valencia ligt 70 kilometer van de camping en is een bezoekje meer dan waard; het futuristische ‘Ciudad de las Artes y Ciencias’ mag in uw trip naar deze interessante stad met maar liefst 86 musea en vele kunstgalerieën, niet ontbreken.

“Villa de Viver” is een zeer rustige, maar niet geïsoleerd gelegen camping met veel schaduwplekken. Het biedt plaats aan ruim 50 tenten, caravans en campers en beschikt over o. a. een zwembad, speeltuintje, sportveld, een sanitair-paviljoen, een campingwinkeltje en een restaurant. De camping is geopend van begin maart tot half december.
Op de camping worden ook vijfpersoons houten vakantiehuisjes en compleet ingerichte bungalowtenten verhuurd. Voorts is er voor diverse doeleinden nog beschikbaar een fraaie groepsaccommodatie met twee slaapzalen met elk 15 bedden.