- Spanje-Oost  –  Valencia (Alicante)

- B & B

- FINCA LLÍBER in Llíber

⇒ Nederlandstalig beheer: Sacha & Schelto van Heemstra


*  Finca Llíber is een bijzondere locatie die voor iedereen wat te bieden heeft, zoals een prachtig uitzicht op de wijnvallei van Xaló (Jalón) vanaf de diverse terrassen. Heerlijke ligplekjes in de zon, of in de schaduw van de Johannesbroodbomen, bij het zwembad of gewoon op een rustig plekje met veel privacy. De Finca biedt complete rust, maar ook -desgewenst- heerlijk tafelen onder het genot van lokale wijnen.

De keukens van zowel de Casita als de Cabaña zijn volledig uitgerust en voorzien van basis-ingrediënten als kruiden, peper, thee en -uiteraard- eersteklas lokale olijfolie.

Sacha en Schelto helpen graag met adressen van marktjes en winkels in de omgeving, voor de heerlijkste groenten, vlees en andere versproducten.

Er zijn meerdere accommodaties op het terrein van Finca Llíber. De Casita, de Cabaña en de B&B-kamer zijn voorzien van alle benodigdheden voor een zorgeloze, totaal relaxte vakantie. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer.

Komt u met zijn tweeën of met (kleine) kinderen, familie, vrienden, de wielrenploeg, het hockeyteam? Geen enkel probleem!  De beheerders zorgen voor elk gezelschap.

Reserveren voor groepen tot circa twaalf personen is mogelijk.