- Spanje-Oost  – Valencia (Alicante)

- B&B

- CASA LA PALOMA in Parroquia La Matanza

⇒ Nederlandstalig beheer: Patrick Geeraerts & Christa Maes


*  In het zuiden van de provincie Alicante, ligt te midden van citroen- en sinaasappelplantages de Bed & Breakfast “Casa la Paloma” van de Vlamingen Patrick Geeraerts en Christa Maes.

Casa La Paloma ligt nabij het dorpje Parroquia La Matanza in de streek van de ‘vega baja de segura’ , beschermd achter de bergrug van Orihuela. Eindeloos wandelen en fietsen kan je in deze streek naar believen, maar natuurlijk ook ‘gewoon’ genieten van de rust.
Fietsen zijn bij de B&B te huur; van gps-ontvangers kan gratis gebruik worden gemaakt.
Een bezoekje aan de dichtbij gelegen stad Orihuela loont beslist te moeite; het beschikt over een indrukwekkend kunsterfgoed. Circa twintig kilometer oostelijk van deze historische stad bevinden zich de gouden zandstranden aan de mediterrane kust.
Andere, goed bereikbare en bezienswaardige steden zijn Murcia, Torrevieja, Elche en Alicante.   

Casa la Paloma beschikt over vier gastenkamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer en terras. De kamers zijn onder andere voorzien van airco, centrale verwarming en televisie met dvd-speler. Een kinderbedje kan worden bijgeplaatst. Gasten kunnen gebruik maken van het verwarmd zwembad, draadloos internet, fitnesstoestellen en diverse amusementspelen zoals petanque, tafeltennis, bakschieten, biljart, airhockey en tafelvoetbal. Men kan ook gebruik maken van de huisbibliotheek en dvd-collectie. Honden zijn niet toegelaten.
Desgewenst wordt ’s avonds voor de gasten een menu geserveerd.

Patrick en Christa beschikken ook over twee tweeslaapkamer-appartementen.
Vervoer van en naar Alicante-Airport is mogelijk.