- Spanje-Midden  – Aragón (Téruel)

- camping

- LA FRESNEDA in La Fresneda

⇒ Nederlandstalig beheer: Jet Knijn & Joost Leeuwenberg


*  Vlakbij het historische dorpje La Fresneda in de Noord Spaanse regio Aragón ligt in een prachtige vallei met olijf- en amandelgaarden Camping “La Fresneda” van het Nederlandse echtpaar Jet Knijn en Joost Leeuwenberg.

De afstand vanaf Utrecht bedraagt circa 1680 kilometer.
Camping La Fresneda ligt in de streek Matarraña dichtbij de grens met Catalonië.
Het heuvelachtige landschap met olijf-, amandel- en wijngaarden en het natuurreservaat ‘Los Puertos de Beceite’ bieden vele mogelijkheden voor een actieve vakantie (wandelen, fietsen/mountainbiken, paardrijden, zwemmen, canyoning, rotsklimmen, vogelobservatie, etc. ). Tevens zijn er vele, mooie monumentale dorpjes te bezoeken.
Gasten ontvangen bij aankomst een map met kaarten en gedetailleerde beschrijvingen van diverse activiteiten (fietsroutes, wandelroutes, etc. ) evenals overige toeristische informatie.

Camping La Fresneda is een idylische oase en biedt aan rust-, natuur- en cultuurzoekers 25 ruime kampeerplaatsen met stroomaansluiting. Op de hele camping is gratis WIFI beschikbaar. In de bar of op het terras worden dagelijks (behalve op maandag) maaltijden met uitstekende ecologische wijnen uit de streek geserveerd.
Tevens kan men dagelijks (behalve op zondag) vers brood bestellen. Huisdieren zijn niet toegestaan. De camping is geopend van april tot oktober.