- Portugal-Zuid  – Algarve

- B & B

- PIRILAMPO in Monchique

⇒ Nederlandstalig beheer: Benedita Cocheno & Marc de Roy


*  Het landgoed Pirilampo heeft 3 prachtige appartementen. Het ligt op 550 m hoogte in het gebergte van Monchique. Vanaf deze hoogte heeft u een schitterend uitzicht op de heuvels, de kustplaatsen en de zee.

De appartementen zijn volledig zelfvoorzienend, sfeervol ingericht, voorzien van internet en televisie. Het is bij uitstek geschikt voor wandelaars, natuurliefhebbers en mensen die na een dagje strand de rust weer willen opzoeken. Het landgoed biedt voldoende ruimte om uw eigen plekje te creëren bij het infinity zwembad in de zon of in de schaduw van een kurkeik of kastanjeboom. Veel privacy en rust.

Na dertig jaar samen in Nederland te hebben gewoond hebben Benedita Cocheno (P) en Marc de Roy (NL) zich permanent in Portugal gevestigd. Hun wens was om een kleinschalig gastencomplex te bouwen met maximaal comfort, in een rustige omgeving en midden in de natuur. Maar toch wilden ze dat het niet te geïsoleerd zou liggen. Stranden moesten in zo’n half uur te bereiken zijn en de winkels en restaurants in 5 minuten. Die plek hebben ze gevonden in Monchique, het groene hart van de Algarve.