- Portugal-Zuid  –  Algarve

- B & B

- PEDRAS VERDES Guesthouse in Quelfes

⇒ Nederlandstalig beheer: Ingrid Fontijn & Erik van Zoonen


Welkom bij Pedras Verdes Guesthouse

Op zo’n 5 kilometer van zee, in het nog rustige oostelijke deel van de Algarve, ligt Pedras Verdes Guesthouse in een mooi  landschap van heuvels, olijf- en sinaasappelbomen en verspreid liggende witte huizen. Een oase van rust, maar toch overal vlakbij. Pedras Verdes is een prachtig gerestaureerde oude quinta op een bijna 2 hectare groot grondstuk en bestaat, naast het huis van de eigenaren, uit een apart gedeelte met 6 stijlvolle hotelkamers. Uw verblijf bij Eric en Ingrid is op basis van logies met ontbijt.
Alle kamers zijn  naar een eigen thema ingericht en hebben via de schuifpui entree naar het terras en de tuin.

Het landgoed bestaat verder uit een prachtige tuin met eeuwenoude amandel-, olijf- en Johannesbroodbomen, waar paadjes tussendoor slingeren. Er zijn sinaasappel-, citroen en mandarijnenbomen en de palmen en bananenbomen zorgen voor een (sub)tropische sfeer.

Rondom  het heerlijk grote zwembad (zoutgezuiverd) is het riant vertoeven op een ligbed of in een hangmat en ’s avonds worden zwembad en tuin sprookjesachtig verlicht. Het royale ontbijt met verse ingrediënten (zo mogelijk uit eigen tuin) wordt elke ochtend in de tuin voor de eigen kamer geserveerd.

In de omgeving zijn vele restaurantjes te vinden, van eenvoudig tot uitgebreid.