- Portugal-Zuid  – Algarve

- B&B

- CAS AL CUBO in Santa Catarina da Fonte do Bispo

⇒ Nederlandstalig beheer: Nicole Hoogervorst & Kathleen Osseweijer


VakantieLandgenoten

* Kathleen en Nicole, zijn de eigenaren van B&B Cas al Cubo. Zij behandelen hun gasten als logees. Door de persoonlijke benadering bezorgen ze u een onvergetelijke vakantie. Dat begint elke ochtend al met een ontbijt om van te watertanden. Kwaliteit en service staan voorop.

Bed & Breakfast Cas al Cubo kan je vakantie op veel verschillende manieren vormgeven:

  • Deze B&B heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in wandelvakanties. Van september tot juni is de Algarve bij uitstek een gebied voor sportieve wandelaars die de rust zoeken van de natuur.
  • Vele wandelingen zijn door de eigenaren zelf uitgezet. Uw GPS zorgt dat u nooit verdwaalt. Meer informatie: wandelenalgarve.com
  • Maart, april en oktober zijn de hoogtij-maanden voor vogelspotters. Vogels zijn de versiering van de natuur en bij B&B Cas al Cubo zijn we ook enthousiaste amateur vogelspotters.
  • Voor een mountainbike- of scootervakantie zijn er routes gemaakt. Met B&B Cas al Cubo ga je van de gebaande paden af. Het huren van de scooter of de fiets kan worden geregeld.
  • In de Oost-Algarve zijn een aantal golfbanen die in speelstijl erg van elkaar verschillen. Voor een afwisselende golfvakantie krijgt u goed advies en de golfbaan wordt voor u geboekt. B&B Cas al Cubo stelt twee sets clubs beschikbaar.
  • De Algarve is bekend als strandvakantie bestemming en wat is er nu heerlijker dan relaxen op je ligbed of handdoek onder de parasol? Of je nu vlak naast de leuke beachbar de zomer wilt vieren of met z´n tweetjes op een privé strand, Kathleen en Nicole kennen de mooiste locatie.

De accommodatie ligt twee kilometer buiten het traditioneel Portugese dorp Santa Catarina da Fonte do Bispo, midden in de natuur in een ecologische vallei.
De rust van de omgeving geeft ook ruimte voor “rust in je hoofd”. Het geeft de mogelijkheid na te denken over dingen waar je in je drukke dagelijkse leven aan voorbij loopt. Het is een mooie plek voor je eigen “mindfulness”; een plaats om tot jezelf te komen.

Het dorp ligt maar vijf minuten verderop en heeft alle noodzakelijke faciliteiten als bank, bakker, supermarkt en postkantoor.
B&B Cas al Cubo ligt centraal in de Oost-Algarve met de stranden en de belangrijkste dorpen en stadjes (Tavira, Olhão, São Brás de Alportel, Moncarapacho…) op een afstand van 8 à 12 kilometer.
Naar de luchthaven van Faro is het ook maar 30 kilometer.

Er zijn vijf comfortabele suites voor twee personen. De Nederlandse boxspring-bedden bieden een optimaal slaapcomfort.
Alle suites hebben een flatscreen TV (Nederlandse kanalen), een Nespresso-koffiemachine en waterkoker, een wekker (JBL) die tevens dienst doet als bluetooth box en een kluisje voor de waardevolle spullen. In de badkamer vind je een haarfohn en de make-up spiegel en Rituals producten.

Voor alle gasten is een digitale informatiemap beschikbaar die op elk moment en op elke plaats kan worden geraadpleegd.
In de zomer is er airconditioning en in de winter heeft het hele huis vloerverwarming.
Het ruime terras heeft een zitje, twee ligstoelen en een zitzak en natuurlijk is ook een wasrek.
De ruime bibliotheek biedt leesvoer aan iedereen en heeft een ruim aantal reisgidsen en kaarten.