- Portugal-Midden  –  Coimbra 

- B & B

- QUINTA DO RIO ALVA in Mouronho

⇒ Nederlandstalig beheer: José & Sabine


Een Bed & Breakfast en Glamping midden in de natuur, aan één van de schoonste rivieren van Portugal, de Rio Alva. Dat is Quinta do Rio Alva. Gelegen in centraal Portugal, het groene hart, tussen Arganil en Tabua in het dorpje Mouronho (Ronqueira).

Deze quinta is voor iedereen, van de rustzoeker tot de sportieveling en van het verliefde stelletje tot een gezin of vriendengroep.

De B&B telt 4 sfeervol ingerichte kamers met elk een eigen en uniek uitzicht op de prachtige omgeving. Bovendien heeft elke kamer een tv, gevulde mini-bar en een badkamer ensuite met douche en toilet.

José en Sabine (zoontje Sem) runnen de B&B sinds augustus 2018. Ze hebben veel extra’s toegevoegd om het hun gasten naar de zin te maken. Er is een zwembad geplaatst en ook is er een buitenkeuken met houtoven en 2 BBQ’s gerealiseerd. Er zijn leuke zitjes aangelegd en ook de tuin is gezellig geworden. U kunt (afhankelijk van het tijdstip) fruit van de vele bomen plukken. Aan (buiten)spellen geen gebrek! Alles is te gebruiken; voetbaldoel, trampoline en boogschieten. Tegen betaling kunt u een SUP-les boeken.

Tevens te huur: 2 glamping-tenten aan de rivier. In de tenten kun je echt ‘glamourous campen’ met echte bedden, een badkamer met regendouche en toilet en een keuken voorzien van alle gemakken.
Ontbijtservice is optioneel bij te boeken.