- Portugal-Midden  –  Leiria

- Appartement / Studio

- QUINTA DOS PERNOBES in Arelho/Obidos 

⇒ Nederlandstalig beheer: Jeannette & Pieter van Lierop


Quinta dos Pernobes is een kleinschalige accommodatie met twee appartementen, die elk geschikt zijn voor twee gasten. In totaal zijn er dus nooit meer dan vier gasten aanwezig op de Quinta!

Vanwege de kleinschaligheid is deze accommodatie Adults Only. Kinderen zijn van harte welkom als gasten de Quinta in z’n geheel voor zichzelf reserveren.

En ook niet onbelangrijk: Quinta dos Pernobes is centraal gelegen in een gebied met prachtige natuur, echte Portugese restaurants, heerlijke stranden, het historische Obidos en vele plekken, waar je het echte Portugal nog kan ervaren.

De twee appartementen zijn ruim opgezet en voorzien van allerlei extra’s, die uw vakantie net dat beetje extra geven. Een airco die kan koelen én verwarmen, een prima keuken met vaatwasser, een ruime badkamer met vloerverwarming, een lekker terras, een comfortabel tweepersoonsbed (of twee keer eenpersoons, dat kan ook) en waar zouden we zijn zonder goede WIFI!

Ieder appartement heeft een eigen buitenterras en daarnaast heeft Quinta dos Pernobes ook veel buitenruimte. Natuurlijk is er een zwembad (zoutwater-basis) met terras en ligstoelen. En verspreid over het perceel zijn zitjes te vinden en ook een wandeling door de (jonge) fruittuin behoort tot de mogelijkheden.

Appartement Videira is gebouwd in de schuur, waar vroeger de druiven werden geperst voor de wijnproductie. Dat is nog te zien aan de poot van de eettafel, die ooit onderdeel was van de wijnpers. Ook de hoogte van de schuur is behouden, waardoor het geheel zeer ruim aanvoelt. Dit appartement heeft een terras op het oosten, zodat je ’s ochtends heerlijk in de zon van het ontbijt kunt genieten. Maar ook ’s middags zijn er voor gasten van dit appartement genoeg zonnige plekjes te vinden!

Appartement Adega heeft een plek gevonden in het deel van de schuur, waar vroeger de wijn werd bewaard in stenen wijntanks. Eén van deze tanks is herbouwd en doet nu dienst als ruime badkamer. Verder heeft dit appartement de oorspronkelijke hoogte (bijna 5 meter tot de nok) en een niveauverschil, waardoor een speels geheel is ontstaan. Het privé-terras van de Adega grenst aan de ruime tuin met het zwembad. Als je wilt, stap je dus ’s ochtends zo vanuit je bed het zwembad in!

Toevoeging van de eigenaren:
“Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de appartementen om de laatste puntjes op de i te zetten. Daarom kunnen we nog geen foto’s laten zien. Maar in de zomer van 2020 zijn we zeker klaar om je te ontvangen!”