- Polen-Z  –  Neder-Silezië

- Camping

- DOM SOKOLIK in Trzcińsko

⇒ Nederlandstalig beheer: Wilma & Harry Alfverink


*  Beleef je vakantie in de 150 jaar oude boerenhoeve in Trzcińsko in Neder-Silezië, een schitterend gebied in Zuid-West Polen op nog geen 800 km van Nederland aan de voet van het Reuzengebergte. Rijdend via mooie toeristische weggetjes ligt de carré hoeve in een lieflijk landschap met perfect uitzicht op de Sokolik tweelingbergen met hun typische rotsformaties.
De hoeve is met gevoel voor detail en duurzaamheid gerenoveerd tot een prachtig gastenverblijf omringd door 10 hectare velden, bossen en heuvels.
De inrichting is een mix van landelijk antiek, brocante en industriële elementen, echt een omgeving om helemaal tot rust te komen. Genieten van de stilte, ruimte, een drankje of heerlijk bereide maaltijden maken je vakantie op dit landgoed compleet.

Voel u één met de natuur op onze kleine natuurcamping. Op het terrein achter het huis vind je diverse kampeereilanden. Je kunt echter ook kamperen op de heuvel achter het huis op idyllische, vrije kampeerplekken op de velden tussen de bossen.