- Noorwegen-Zuid  –  Vestfold

- Vakantiehuis

- HASAS SETRA in Kodal

⇒ Nederlandstalig beheer: Judith & Wouter Nicolaas


*  Hasås setra is een oase van rust waar de hectiek van alledag als vanzelf verdwijnt en plaats maakt voor verbinding met de natuur en jezelf.
Dit volledig zelfvoorzienend log-home biedt ruim plaats aan maximaal 10 personen en is van alle gemakken voorzien met behoud van de puurheid van de elementen.
Of je nu een weekendje wilt uitblazen of voor langere tijd kennis wilt maken met de rust en schoonheid van Noorwegen, Hasås setra is uw ideale verblijfplaats.

Het terrein van Hasås beslaat 35.000m2 bos en grasland. De hut is voorzien van een eigen waterbron en de energie wordt geleverd door zonnepanelen. Voor warmte zorgt de Jotun houtkachel.
Er zijn fietsen, een trampoline, spellen en boeken aanwezig.

Terug naar de basis was het motto tijdens de bouw en dat is precies wat een verblijf op Hasås kan bieden terwijl alle basisvoorzieningen voelen als thuis (stromend warm en koud water, 220V).


Via een houthakkersweg rijdt je in 10 minuten naar het dorpje Kodal waar een supermarkt en benzinestation zijn. Het is een prachtige uitvalsbasis om Vestfold te verkennen. Strandjes, meertjes, bossen, Oslo, Tonsberg, Larvik alles is binnen bereik.

Vestfold heeft een zeer hoog gemiddelde aan zonuren per jaar! 

Vliegveld Torp ligt op 20 minuten rijden; de ferry van Larvik naar Hirthals (Denemarken) is 30 minuten.