- Noorwegen-Zuid  –  Telemark (West)

- B & B

- FYRESDAL BED & BREAKFAST in Fyresdal

⇒ Nederlandstalig beheer: Joke & Ron Petrych


Welkom!

*  Fyresdal Bed and Breakfast ligt in het rustige dorpje Fyresdal in de provincie Telemark. In de zomer en in de winter is er veel te doen in de omgeving van Fyresdal. Bijvoorbeeld een rustige wandeling in de zomerzon of genieten van het prachtige winterlandschap. Geniet van een verfrissende duik in een meer tussen de bergen of een actieve dag skiën/langlaufen. Aan het eind van de dag keert u terug naar de gezellige woonkamer bij Fyresdal Bed and Breakfast.

U bent van harte welkom om te genieten van de overweldigende Noorse natuur, oude charme en modern comfort.

Fyresdal Bed and Breakfast is een familiebedrijf met zeven kamers, waaronder één familiekamer. Hier ervaar je het gevoel thuis te zijn. Geniet van de huiselijke atmosfeer, de eenvoudig comfortabele accommodatie en een goed ontbijt. U bent uitgenodigd voor een ​​heerlijk diner uit eigen keuken (alleen op afspraak).

Er zijn twee kamers met eigen douche en vijf kamers met een gedeelde badkamer. Alle kamers zijn rookvrij en in het hele huis gratis wifi toegang tot het internet. Er is ook een kitchenette, hier kunt u koffie, thee of mee gebracht eten opwarmen. In de woonkamer of op een van de veranda’s kunt u ontspannen en genieten van het uitzicht op de bergen.

Joke van Eijndthoven-Petrych en Ron Petrych heten u van harte welkom!