- Luxemburg

- B&B

- BERKEL in Bockholtz-Moulin

⇒ Nederlandstalig beheer: Ineke Berkel


*  In de authentieke, bij het dorpje Bockholtz liggende boerderij / molen van Ineke Berkel, bevinden zich vier mooie eenvoudige gastenkamers.

De bosrijke omgeving van Bockholtz biedt vele mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken en fietsen (voor de geoefende fietser). Vismogelijkheden zijn er aan het nabij gelegen stuwmeer.

Op de boerderij zijn kalfjes, kippen, honden en katten; kinderen mogen meehelpen de kalfjes te voeren en de eieren te rapen.
De B&B / boerderij ligt aan de Sûre. Dit riviertje is in de zomer ondiep en dus een waar paradijs voor kinderen en een heerlijke verkoeling voor iedereen.
Naast de boerderij ligt een kleinschalige camping die zomers voor de nodige gezelligheid zorgt.
De gezellig ingerichte Bed & Breakfast bevindt zich in het voormalige molengedeelte. In alle gastenkamers staan twee eenpersoons bedden en de kamers zijn allen voorzien van een wastafel met warm en koud water. Er zijn twee douches en twee toiletten. In de gezamenlijke eetkamer wordt het ontbijt de avond vooraf klaargezet zodat men zelf kan bepalen of men vroeg of wat later wil ontbijten. In de eetkamer kan koffie of thee worden gezet en is een magnetron aanwezig. Er zijn spelletjes, boeken, kleurplaten om te gebruiken en er is een tv met dvd-speler om een film te kijken.
Ten behoeve van zowel de camping- als de B&B-gasten bevindt zich in een gedeelte van de boerderij ook een recreatieruimte met een tafeltennistafel, voetbaltafel, dartsbord, puzzels en spelletjes voor de kinderen. De B&B-kamers zijn het gehele jaar beschikbaar. Gasten kunnen desgewenst worden opgehaald van het treinstation in het nabijgelegen Goebelsmühle.

Ineke verhuurt tevens een onlangs in de boerderij gecreëerd appartement, geschikt voor maximaal vier personen.