- Kroatië -Zuid

- B&B

- VILLA MÉDITERANE in Kućište

⇒ Nederlandstalig beheer: Louisa Torfs


*  Hotel “Villa Méditerane” van de Vlaamse Louisa Torfs is gelegen op enkele meters van het privé-strand en vlakbij het centrum van het rustige vissersdorpje Viganj op Peljesac, het grootste schiereiland van Dalmatië.

Op het bergachtige Peljesac zijn vele prachtige baaien, rustige kiezelstrandjes en vredige vissersdorpjes.
De natuur is er adembenemend. Viganj één van de meest aantrekkelijke plaatsen aan de Adriatische kust om te (kite)surfen en diepzeeduiken.
In de directe omgeving zijn mooie natuurwandelingen en fietstochten mogelijk. Vlakbij Viganj ligt het toeristische centrum Orebi met tal van uitgaansmogelijkheden.
Door het hotel worden geregeld boeiende uitstapjes georganiseerd, zoals een bezoek aan het nationaal park ‘Mljet’, een boottocht in de moerassen van de Neretva, per speedboot naar de sfeervolle stad Split, met een sportboot naar de eilanden Miljet en Hvar, en dagtrip naar Mostar en Pocitelj (beide Bosnië- Herzegovina), en de prachtig gerestaureerde vestingstad Dubrovnik.
Voor uitgebreide informatie over regionale bezienswaardigheden en dagtrips wordt verwezen naar de website.

Het kindvriendelijke hotel “Villa Méditerane” is recent volledig gerenoveerd. Het beschikt over twaalf kamers voor twee of drie personen, één familiekamer alsmede een aantal appartementen voor twee tot vijf personen.
Alle hotelkamers hebben airco, sat-tv, een badkamer met toilet, en een eigen terras met zicht op de Adriatische zee. Privé-strand en gratis WiFi.

Verblijf is mogelijk op basis van Bed & Breakfast. ‘s Avonds à la carte.