- Italië-Noord  – Ligurië

- B&B

- FRASENEGGI in Maissana

⇒ Nederlandstalig beheer: Bert & Helmut


*  Het kleinschalige appartementencomplex “Fraseneggi” ligt in een mooi natuurgebied tussen de Bloemenrivièra en Toscane, op zo’n tien kilometer van het prachtige biologisch dorpje Varese Ligure in de regio Ligurië.

De bosrijke en heuvelachtige omgeving is nog niet ontdekt door het massatoerisme en is bezaaid met middeleeuwse stadjes. De bergen in het achterland (Alpi Marittime en Appennino Ligure), bieden vele mogelijkheden voor wandelaars, bergbeklimmers, mountainbikers en skiërs.

Een bezoek aan de 25 kilometer verderop gelegen ‘Cinque Terre’ met vijf in de rotskust verborgen schilderachtige dorpjes, is een bezoek meer dan waard. Er loopt een wandelpad dat de vijf dorpjes met elkaar verbindt: de Via dell’Amore. De dorpen worden ook met elkaar verbonden via een spoorlijn.

Ook de havenstad Genua, rijk aan cultuur en historische gebouwen, de volledig ommuurde Toscaanse stad Lucca, het exclusieve Portofino met zijn kleine jachthaven en Portovenere zijn eenvoudig vanuit “Fraseneggi” te bereiken.

“Fraseneggi” is een prachtig gerestaureerd landhuis met vijf sfeervolle appartementen (2-5 personen) met elk een eigen badkamer, een volledig ingerichte keuken en privé-terras met prachtig uitzicht. Gedetailleerde informatie over de appartementen en studio’s vindt u op de website van “Fraseneggi” of op Facebook; Fraseneggi – appartementen & studio’s.

Gasten kunnen gebruik maken van het zwembad met terras en er is WiFi in alle appartementen. Huisdieren zijn, in overleg toegestaan.