- Italië-Midden  –  Le Marche

- Appartement

- CASA SAN BIAGIO in Fossombrone

⇒ Nederlandstalig beheer: Bianca & Willem


* Benvenuti a Casa San Biagio in Le Marche

Willem en Bianca hebben na een lange zoektocht hun prachtige huis gevonden in de provincie Le Marche in Italië. Hun drukke en gehaaste werkleven in Nederland hebben zij dan ook ingeruild voor een leven waar alles ‘piano, piano’ gaat. Om andere mensen ook te kunnen laten genieten van het prachtige Le Marche, hebben zij 4 appartementen in de verhuur onder de naam Casa San Biagio.

Casa San Biagio is een vrijstaand, sfeervol gerestaureerd huis. Het is gelegen op 450m hoogte in de heuvels, nabij de plaats Pergola. U heeft een prachtig uitzicht over de bergen van de Apennijnen, de heuvels van Le Marche en bij helder weer is zelfs de Adriatische zee te zien.

Pergola is binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Een gezellig stadje waar u alle faciliteiten vindt die u nodig heeft voor een fijne vakantie. Denk hierbij aan een supermarkt, restaurants en natuurlijk een gelateria.

De Adriatische zee is binnen een half uur met de auto bereikbaar.
Aan het strand kunt u strandbedjes huren, maar natuurlijk ook heerlijk genieten van de vele visrestaurants aan de boulevard.

De appartementen van Casa San Biagio hebben allen een eigen entree en een terras met zithoek. Op een centraal gelegen plek in de tuin, ligt een groot gezamenlijk terras. Hier kunt relaxen met een fantastisch uitzicht. Op dit terras staat tevens een pizza-oven. Op pizza-avonden worden hierin de pizza’s bereid.

Eventueel kunt u een lekker, uitgebreid ontbijt bijboeken: vers brood, verschillende lekkernijen, eitje, yoghurt, vers fruit, hartig/zoet beleg en altijd iets huisgemaakt.
Een smakelijke start van de dag, heerlijk in de zon.

Ook wordt er een aantal keren in de week gekookt, waarbij u kunt aanschuiven. Een gezellige avond met een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn. 

Casa San Biagio is een plek om tot rust te komen en te genieten van al het moois wat Le Marche te bieden heeft. Met zijn prachtige natuur is Le Marche uitermate geschikt voor wandelaars en mountainbikers. Maar natuurlijk kunt u ook vertoeven in de zon aan het mooi gelegen zwembad of genieten van een glas wijn met een hapje in de koelte onder een boom. Kortom: ‘La Dolce Vita’.