- Italië-Midden  –  Toscane

- Vakantiehuis

- PODERE TINA in Trevinano

⇒ Nederlandstalig beheer: Henri Koerhuis


*  De Toscaanse villa Podere Tina ligt bovenop een heuvel in het uiterste noorden van de provincie Lazio, op de grens met Toscane. De natuurlijke omgeving ademt een atmosfeer van rust.
De heuvel is beplant met jonge kerselaren, de oprijlaan is afgezoomd met de voor Toscane zo typische cipressen.

De voormalige boerderij is gerestaureerd met traditionele materialen uit de omgeving zoals terracottavloeren, plafonds met houten balken en witgepleisterde muren. De liefde voor historische authenticiteit staat hedendaags comfort en smaakvolle luxe echter niet in de weg.
De appartementen beschikken over centrale verwarming en zijn uitgerust voor mobiel telefoon- en internetverkeer. Verder zijn ze voorzien van een stereo-installatie, dvd en satelliettelevisie met onder meer alle Nederlandse en internationale kanalen.

U heeft een prachtig uitzicht op het glooiende landschap, het stuwmeer, de dorpjes in de heuvels en de bergen. In elk seizoen valt er heel veel om van te genieten.

De boerderij bestaat uit twee aparte, luxueuze appartementen: Tinaia op de begane grond met een wijnkamer en veranda. Pergola bevindt zich op de bovenverdieping. De stal is omgebouwd tot het kleine appartement Vignaiolo en kan eventueel met een slaapkamer worden uitgebreid. Speciale voorzieningen maken deze ruimte ook geschikt voor personen met een handicap.

Onder het pergolaterras met kleine bar verblijft u heerlijk in de schaduw. Daarnaast is er een buitenkeuken waar voor gasten gekookt kan worden. U kunt er romantisch tafelen bij het sfeervol verlichte zwembad maar er zijn ook voldoende restaurants in de nabije omgeving. De eigenaar Henri kan u hierin adviseren.
Vanuit Podere Tina zijn talloze bezienswaardige steden en mooie wijngebieden te bezoeken.