- Italië-Midden  –  Umbrië

- Appartement / Studio

- CASA SAN CARLO in Monteleone d ‘Orvieto

⇒ Nederlandstalig beheer: Torben & Klaartje Heerze


Casa San Carlo staat op een heuvel middenin het groen maar is niet geïsoleerd, dankzij de nabijheid van dorpjes en de snelweg in het dal.
Aan de voorkant van het huis kijkt u, langs het zwembad, kilometers naar het zuidwesten, richting Toscane. Aan weerszijden van het huis is het uitzicht ook geweldig; u ziet ofwel de boerderijen van de buren in de verte liggen, ofwel de lieflijke torentjes van het dorp Monteleone d’Orvieto, dat op 490 meter hoogte ligt.

Het huis ligt op een stuk grond van een kleine hectare en is omringd door olijfbomen, akkers en wijngaarden. Rondom het huis is er een grote ‘portico’: een overdekt terras met lange houten eettafels en een speelhoek voor de kleinste kinderen.

Het middelpunt van de tuin is het grote, ovale zwembad dat in een lager gelegen gedeelte van de tuin ligt. De trap naar het zwembad is afgesloten met een hek, om te voorkomen dat kindjes zomaar het water in kunnen lopen.

Voorbij het zwembad nog verder naar beneden, komt u via een trappetje op grasveld. Dit is een ‘multifunctioneel’ plek: trouwceremonies, yogales en momenteel is er een ‘parco giocchi’ (speeltuin) voor de kinderen ingericht. Er staat een tafeltennistafel, een trampoline, een klimapparaat met schommel en glijbaan, en natuurlijk een picknicktafel voor de ouders om hun kinderen in de gaten te kunnen houden!

Rondom het huis sieren allerhande bloemen en planten de borders van de tuin, van de bloeiende oleander tot geurige rozen. En natuurlijk wordt de omgeving gekenmerkt door olijfbomen en cypressen!

Uw plezier gaat Klaartje en Torben daadwerkelijk aan het hart. Om te garanderen dat u het vakantieadres vindt dat u zoekt, emailt Klaartje persoonlijk met u.

Uitgebreide beschrijvingen van de 7 appartementen en 3 vakantiehuizen, vindt u op de website.