GPS
43′ 28″ 36′”
13′ 4″ 36′”

- Italië-Midden  –  Marche

- B & B (agriturismo) 

- CASA GRIMALDI in Matelica (MC)

⇒ Nederlandstalig beheer: Ives & Heidi Van Couwenberghe


Welkom in Casa Grimaldi

> Tekst van de eigenaren <

Voor de mensen dat ons nog niet kennen, even een korte voorstelling, wij zijn een gezin van 4, Ives, Heidi, Nolle* en Roel, met een droom die is uitgekomen.
Na een enorm druk leven in België hebben we besloten om het roer om te gooien. Alles verkocht in België en met ons gezin een nieuwe start nemen in Italië, regio De Marken (Le Marche), dit was onze grote droom.
Hier vonden we een oud monnikenklooster van de 16de eeuw, mensen dat ons een beetje kennen zullen beamen dat geen enkele uitdaging te groot is voor ons.
En zo is ons avontuur gestart.

In 2010 zijn we verhuisd naar la bella Italia.
En nu 10 jaar later, kunnen we met fierheid terugkijken op wat we gerealiseerd hebben met ons viertjes.
Ook jullie als gasten of toekomstige gasten dragen hier jullie steentje aan bij.

In de voorbije jaren zijn er ook verschillende vriendschappen ontstaan, mensen die jaarlijks terugkeren, of gewoon de mond tot mond reclame, zorgt er voor dat nieuwe gasten de weg vinden naar charme agriturismo Casa Grimaldi.
Voor de gasten dat reeds bij ons verbleven is het geen nieuwtje dat we reeds 10 jaar garant staan voor kwaliteit, charme, lekker eten en huislijkheid. Niets moet en bijna alles mag, we bieden een vrijheid aan dat je kan beleven met de eenmaking van onze mooie natuur en cultuur.

Van de kust tot het binnenland zijn er prachtige steden en dorpen dat nog weinig toeristisch zijn, wat een zekere charme uitstralen en genoegen biedt aan toeristen dat willen onthaasten.

Verscholen in de Marchegiaanse bergen van Le Marche, de nummer 2 van s’ werelds té ontdekken regio’s (volgens BBC) vindt je onze charme agriturismo Casa Grimaldi.

charme agriturismo Casa Grimaldi werd gerestaureerd met eerbied voor de ziel, het karakter en de herinneringen die het al die tijd met zich heeft meegedragen.

Wij leggen onze accenten op het verwennen van klein en groot. De mooiste bezienswaardigheden van de streek ‘Le Marche’ liggen op korte afstand verspreid. Cultuur en een gastronomisch Italiaans diner zijn daardoor optimaal te combineren.

Of wenst u liever aan ons zonoververgoten zwembad te genieten van het 360 graden uitzicht, een wandelingetje in onze eigen wijngaard en prachtige natuur en dorpjes. Daarna een lekkere verfrissing te nemen aan de poolbar en te mijmeren over La Dolce Vita.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak uw Italiaanse reisdromen concreet en kies voor charme agriturismo Casa Grimaldi.

Van harte welkom bij Ives en Heidi – Nolle* en Roel Familie Van Couwenberghe-Bosmans

> Tekst van de eigenaren <