- Hongarije

- vakantiehuis

- A MI KALAND in Somogyhatvan

⇒ Nederlandstalig beheer: Barbara & Rudy D’hollander-Put


*  Op het ruim zes hectare grote domein “A Mi Kaland” in het dorpje Somogyhatvan verhuren Barbara en Rudy D’hollander-Put drie comfortabele vakantiehuizen.

Somogyhatvan ligt in de provincie Baranya in Zuid-West Hongarije, slechts tien autominuten verwijderd van het historisch stadje Szigetvár.
Ten westen van “A Mi Kaland” ligt het Duna-Dráva nationaal park, één van de meest bijzondere natuurparken in Hongarije. Het park is vernoemd naar de rivieren Donau en Dráva, die door het park stromen.
Iets verder westelijk ligt de bezienswaardige stad Pécs. Deze bruisende stad met in het historische centrum vele musea, winkeltjes en terrasjes, werd in 2010 verkozen tot Culturele hoofdstad van Europa. Ten noorden van Pécs kunt u bovendien prachtige wandelingen en fietstochten maken.
Vooral de plaatsjes Orfü en Abaliget zijn de moeite waard.  Ten noorden van Somogyhatvan ligt Kaposvár in het veelzijdige natuurlandschap tussen Balaton en Dráva.  
Kaposvár beschikt o. m. over thermale bronnen, musea en het Krokodil Zoo.
Op 14 kilometer van “A Mi Kaland” kunnen golfliefhebbers terecht op één van de mooiste en grootste golfbanen van Hongarije.

De drie vakantiehuizen variëren wat betreft grootte, indeling, inrichting en prijs. Informatie, foto’s en beschikbaarheidkalender treft u aan op de website.
Er is een grote afgesloten en kindvriendelijk tuin. In de tuin bevindt zich een zwembad met terras. Huisdieren zijn toegestaan.

Indien Barbara en Rudy niet zelf aanwezig zijn, wordt het contact met de gasten verzorgd door een ter plaatse wonende Nederlands sprekende beheerder.