- Groot-Brittannië – ZW  (Devon)

- vakantiehuis

- MAZZARD FARM in Ottery St. Mary

⇒ Nederlandstalig beheer: Jacqueline & Ruud Jansen Venneboer


*  Mazzard Farm, in 2008 ontwikkeld door Ruud Jansen Venneboer en zijn Engelse echtgenote Jacqueline, is een prachtig op een heuvel gelegen, kleinschalig vakantiepark vlakbij het stadje Ottery St. Mary in de Graafschap Devon.

De rijtijd vanaf Dover, Folkstone of Harwich is ongeveer vijf uur.
Mazzard Farm ligt zeven kilometer van de ‘Jurassic Coast’. Vanwege zijn unieke geologie en landvorm is deze 150 kilometer lange kustlijn door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Deze voor toeristen populaire bestemming heeft ook een aantal grote stranden.
Mazzard Farm ligt in één van Engeland’s mooiste streken (East Devon) en is door het zacht glooiende landschap bij uitstek geschikt voor wandel- en fietstochten.

Op “Mazzard Farm” vindt u zes luxe en comfortabele huisjes die ruimte bieden aan tussen de twee en tien personen.
De huisjes liggen gegroepeerd rond een autovrije binnenplaats en zijn omgeven door prachtige tuinen, een boomgaard, een eigen bos en een tweetal speelvelden (met o. a. trampoline, klimkasteel, voetbalgoals, schommel) en een dierenweide.   De cottages zijn modern ingericht en van alle comfort voorzien.
Elk huisje heeft als standaard een flatscreen-tv, dvd, magnetron en koelkast met vriezer. Er is gratis WiFi.
De huisjes hebben mooie badkamers met ligbad en douche en op Bramley na allemaal ook een houtkachel (hout is gratis beschikbaar).
Alle mogelijke baby- of peuterspullen, b. v. ledikantjes, kinderstoel, etc. , zijn kostenloos beschikbaar.

Ruud en Jacqueline hebben de prachtige handleiding ‘Guide to East Devon’ samengesteld waarin alle activiteiten in de omgeving uitvoerig beschreven staan. Belangstellenden wordt dit document gratis toegezonden.