- Groot-Brittannië – Kanaaleiland

- appartement / studio

- LE CHÊNE op Guernsey

⇒ Nederlandstalig beheer: Niek & Ank van Zutphen


*  Le Chêne Hotel, geleid door het vriendelijke Nederlandse echtpaar Niek en Ank van Zutphen, is een geliefd familiehotel op het Kanaaleiland Guernsey.

Het eiland ligt voor de kust van Bretagne (Frankrijk). Guernsey heeft een bijzonder aangenaam klimaat. Terwijl het nabij liggende Frankrijk en het moederland Groot-Brittannië nog gebukt gaan onder de laatste grillen van de winter is het op Guernsey vaak al volop lente. Vorst kent men er nauwelijks in de winter, en de zon schijnt er volop in de zomer.
Dit gunstige klimaat zorgt ervoor dat de vegetatie weelderig bloeit en zelfs mediterrane trekjes vertoont.
Het hotel / appartement ligt voor wandelliefhebbers op een ideale, bosrijke en landelijke locatie. Vlakbij loopt een wandelpad dat u binnen één kilometer bij de klifpaden brengt. Fietsliefhebbers kunnen gratis gebruik maken van luxe huurfietsen.
Uw gastheer Niek neemt zijn gasten graag mee om te golfen.
Ook zijn Niek en Ank altijd bereid u te adviseren bij de planning van uw reis.

“Le Chêne Hotel” heeft naast 25 hotelkamers ook een aantal appartementen, geschikt voor twee personen.
De appartementen beschikken over één slaapkamer. De badkamer heeft een ‘en-suite’- bad met douche en toilet. De keuken is compleet ingericht, met onder andere een elektrische oven en koelkast met vriezer. In het woongedeelte bevinden zich twee leunstoelen, tafel, kleuren-tv en radio.

Appartementsgasten kunnen uiteraard ook gebruik maken van het restaurant en het van mei tot oktober verwarmde zwembad. Engelstalige website.