- Griekenland  –  Kreta (eiland)

- appartement / studio

- VILLA ALIKI in Mirtos

⇒ Nederlandstalig beheer: Aad Bosman & Anne-Marie Prinse


* Villa Aliki is een uiterst compleet en goed verzorgd, kleinschalig complex, bestaande uit enkele units met ieder twee zeer ruime driekamer woningen, geschikt voor twee tot vijf personen en één ruime vierkamer woning voor maximaal zeven personen, gedeeltelijk omringd door een mooie tuin.

Door de wat hogere ligging van Villa Aliki kunnen de gasten genieten van een adembenemend uitzicht op de zee, het prachtige gebergte en het vriendelijke dorpje Mirtos.
De woningen zijn voorzien van een gezellige kleurrijke woonkamer met zithoek, waar eventueel een extra bed voor een 5e (7e) persoon kan worden bijgeplaatst.
De open keuken is zeer goed geoutilleerd.
Daarnaast twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. De vierkamer woning beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers.
De zeer ruime terrassen hebben alle terrasmeubilair, parasol en ligbedden.

De driekamer woning op de verdieping beschikt over drie balkons en een terras.

De vierkamer woning beschikt over een terras en twee balkons.

De woningen zijn voorzien van televisie met satelliet-ontvangst, ventilatoren en air-conditioning. Deze ruime appartementen, voorzien van goede verwarming, zijn ook zeer geschikt om te overwinteren.
U wordt hartelijk welkom geheten door Aad Bosman en Anne-Marie Prinse.

Behalve Villa Aliki hebben zij in Villa Myrthe, eveneens in het dorpje Mirtos, ook nog zes tweekamer-appartementen.
Voorts bemiddelen zij in de verhuur van een aantal leuke privé-woningen in Mirtos en naburige dorpjes.
Aad en Anne-Marie kunnen ook behulpzaam zijn bij het zoeken naar (goedkope) vluchten, bieden autoverhuur aan en regelen desgewenst de transfers van en naar de luchthaven.