- Griekenland -Kreta (eiland)

- appartement / studio

- OKEANIS in Koutsouras, Sitia

⇒ Nederlandstalig beheer: Hans Maagdelijn & Marja Mastenbroek


*  "Okeanis" is een kleinschalig appartementen-complex aan de rand van het vriendelijke dorpje Koutsouras aan de zuidoost kust van Kreta.

Dit gebied is nog niet aangetast door het massatoerisme en het beach-leven.
Okeanis ligt direct aan de Libische Zee, dus ideaal voor zwemmers, zonnebaders en snorkelaars.
Het ruige, bergachtige achterland is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. U kunt er één van de vele archeologische opgravingen bekijken, schilderachtige bergdorpjes bezoeken, slenteren over de boulevard van Koutsouras, een boottocht naar een onbewoond eiland maken en natuurlijk lekker uit eten in gezellig, authentieke Kretense restaurantjes of gezellige tavernes.

Het sfeervolle en kindvriendelijke appartementencomplex beschikt over tien appartementen, geschikt voor maximaal vier personen.
Alle appartementen zijn eenvoudig maar doeltreffend ingericht en zijn voorzien van airconditioning, een woongedeelte met een volledig ingerichte kitchenette, een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet en een balkon met zeezicht.
Voor een kinderbed of -stoel kan worden gezorgd. Verder zijn een aantal handige babyspullen beschikbaar: een buggy, box, tafelstoeltje, rugdrager, Maxi Cosi, babybad en babyfoon. In de publiekelijke huiskamer zijn veel spelletjes, Nederlandse leesboeken, muziek cd’s, films en een aantal muziekinstrumenten te vinden.
In de paradijselijke tuin bevindt zich een ruim zwembad en een peuterbadje. Gasten kunnen beschikken over snelle internetverbinding.

Uw gastheer en gastvrouw zijn Hans Maagdelijn en Marja Mastenbroek.
Zij zijn graag bereid te bemiddelen bij vluchten en auto- en bromfietsverhuur.

Verblijf in "Okeanis" is ook mogelijk op basis van Bed & Breakfast.