- Griekenland  –  Kreta (eiland)

- camperverhuur

- CANDIA CAMPERS in Kato Gouves

⇒ Nederlandstalig beheer: Guus Vergnes & Roela Anthanasiou


* Guus Vergnes en zijn Griekse echtgenote Roela Anthanasiou bieden sinds 2008 de mogelijkheid van een campervakantie op het mooie Kreta, Griekenlands grootste eiland.

Dit voor Kreta unieke concept heeft vele voordelen ten opzichte van een verblijf in appartement of hotel.
U vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar Heraklion-Airport, wordt daar persoonlijk door Guus ontvangen en enkele uurtjes na uw vertrek uit Nederland of België is een unieke vakantie op Kreta in een comfortabele camper al begonnen.
U rijdt waarheen u wilt en op die manier komt u op plaatsen die anders te ver zijn. Op de website staan enkele routesuggesties maar met een gedetailleerde kaart van Kreta, welke u bij boeking wordt toegezonden, kunt u uiteraard ook zelf een route plannen.
Vrij kamperen wordt bijna overal getolereerd en maakt uw vakantie wel zo boeiend. Maar u kunt ook kiezen uit enkele campings rondom het eiland.
De beschikbare campers zijn degelijk, in technisch goede staat en voorzien van sterke dieselmotoren die u met gemak over de vaak  bergachtige weggetjes brengen.
Een B-rijbewijs is voldoende. De campers zijn geschikt tot maximaal zes personen. Gedurende de gehele vakantie is Guus mobiel bereikbaar.
Hij kan u eventueel ook behulpzaam zijn bij het boeken van een vliegticket.