- Griekenland -Kreta (eiland)

- appartement / studio

- ALEIKOS PANORAMA in …

⇒ Nederlandstalig beheer: Dick Ridder & Siemon Boersma


*  Even buiten het Kretenzer dorp Mirtos en 400 meter verwijderd van de zee, ligt het kleine appartementencomplex “Aleikos Panorama”.

Het is een dependance van het 100 meter verderop gelegen Villa Mertiza (zie publicatie op deze pagina) waar Dick Ridder en Siemon Boersma deel uitmaken van de Grieks / Nederlandse staf.
De drie appartementen hebben vanuit de eigen terrassen uitzicht op de bergen en vanuit het centrale terras ook op zee en het dorp Mirtos.
Alle appartementen zijn ruim en licht, zijn voorzien van kleurrijke elementen en hebben een volledig ingerichte keuken met mogelijkheden om zelf te koken of een ontbijt klaar te maken. Er staat een koffiezet apparaat, een waterkoker, een magnetron en uiteraard een koelkast.
Alle appartementen hebben sateliet-tv met dvd-speler en (tegen meerprijs) airconditioning.

Gasten van Aleikos Panorama kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van Villa Mertiza, zoals ontbijtservice, het internet, de bibliotheek etc.

Dick en Simon geven hun gasten graag tips voor uitstapjes en helpen waar nodig en gewenst, b. v. bij de huur van auto, fiets en dergelijke en kunnen bemiddelen bij de vlucht van en naar Kreta en de taxi-transfer.
Dit kleine complex is ook in zijn totaliteit te huur voor grotere gezelschappen tot ongeveer 14 personen.