- Frankrijk-Zuid  –  Provence (Vaucluse)

- Gîte / Vakantiehuis

- LES BELLES HEURES in Roaix

⇒ Nederlandstalig beheer: Heleen & Eric Benink


* Les Belles Heures, ‘een Verborgen Juweeltje’

Nabij Vaison la Romaine, Provence, bevindt zich een kleinschalig, ruim opgezet vakantieverblijf met 7 verschillende vakantiewoningen voor 2 tot en met 7 personen.

De Résidence kenmerkt zich door een atmosfeer van rust, ontspanning, gezelligheid en kwaliteit. De grote tuin bevat diverse kunstwerken, een fontein, een grote eettafel en een gezellige ontmoetingsplek waar gasten elkaar kunnen ontmoeten. 

Midden tussen de twintig oude olijfbomen bevindt zich het ‘zen’ gedeelte van het domein met een verwarmd zwembad (27 graden) met 4 watermassage jets, een wellness gebouw met privé sauna en 2 heerlijke massagestoelen. Op diverse plekken kan men in een hangmat liggen of gebruik maken van de schommelstoelen.

Een vakantieverblijf in Roaix is met name geschikt voor families en koppels die zich willen ontspannen en tot rust willen komen (en leent zich hierdoor minder voor gezinnen met drukke kinderen).

De Vaucluse, met onder andere de Mont Ventoux, is zeer populair vanwege de prachtige natuur om te wandelen en te fietsen. Maar zeker ook voor het bezoeken van interessante steden, markten, pittoreske dorpjes en vooral daarbij te genieten van de vele culinaire plekjes en de vele dagen met zon.

Heleen en Eric, een Belgisch/Nederlands koppel, houden zich sinds 2010 bezig met het beheer van het domein. Diverse vrijblijvende activiteiten zoals een Happy Hour, een wijnproeverij op het domein, een fête du jardin, ontspanningsmassage, worden georganiseerd om een gezellig en ontspannen vakantieverblijf aan te bieden. Heleen komt uit België en woont al sinds 1999 in de Provence. Eric komt uit Nederland en is al sinds het ontstaan van Résidence Les Belles Heures, in 1993, betrokken bij het park.

Hun ervaringen en kennis van de omgeving, cultuur en taal biedt de gasten de mogelijkheid om dit mooi stukje Provence op een leuke manier te leren kennen. Vele gasten ervaren dat er door de kleinschaligheid, een spontane, gezellige en ongedwongen manier van contact is met de andere gasten.