- Frankrijk-Zuid  –  Midi-Pyrénées (Tarn et Garonne)

- Chambre d’hôte / B&B

- LA MOULINE in Belvèze

⇒ Nederlandstalig beheer: Luc & Tine De Wart


*  Niets moet, alles kan! Dit is samengevat de essentie van een vakantie bij Luc en Tine in La Mouline, een verborgen vakantieparel in de Quercy Blanc. Voor wie niet van massatoerisme houdt, maar wèl van het authentieke Frankrijk met slaperige dorpjes, groene heuvels met zonnebloemen of wijngaarden en van lekker weer, tot diep in het najaar, is dit DE streek om te bezoeken.

La Mouline is gelegen in Belvèze, een klein dorpje in het departement Tarn-et-Garonne. Het behoort tot de regio Midi-Pyrenées (Occitanië) en ligt op het kruispunt van de toeristische topdepartementen Lot, Dordogne en Gers. Vele toeristische topattracties bevinden zich binnen daguitstap-bereik.

Luc en Tine helpen u graag op weg met talrijke tips en suggesties. Geniet van de rust en laat u culinair verrassen als gast in één van de drie comfortabele B&B’s of twee ruime vakantiehuizen.

In het ‘maison de maître’ zijn 3 ruime kamers ter beschikking. (boxspring bed van 1,60/1,80m op 2m)
Alle kamers beschikken over satelliet flatscreen TV (TV Vlaanderen), koffie/thee faciliteiten, gratis WIFI, badkamer met douche/bad, lavabo, toilet.

Eén kamer kan uitgebreid worden met een apart afsluitbare, gekoppelde kinderkamer met stapelbed. Een tweede kamer heeft een optionele zusterkamer met 2 één-persoonsbedjes. Babybedjes eveneens beschikbaar, na aanvraag.

Aan de drie kamers werden door ‘Clévacances France’ 4 sterren/sleutels toegekend!

Lekker eten is het handelsmerk van La Mouline met altijd verse, lokale producten en dagelijks wisselende menu’s.
Als u vooraf reserveert, kunt u op alle dagen van de week heerlijk tafelen!

Iedereen van harte welkom bij Luc en Tine.