- Frankrijk-Zuid  –  Midi-Pyrénées (Tarn et Garonne)

- Gîte / vakantiehuis

- LA MOULINE in Belvèze

⇒ Nederlandstalig beheer: Luc & Tine De Wart


*  Niets moet, alles kan! Dit is samengevat de essentie van een vakantie bij Luc en Tine in La Mouline, een verborgen vakantieparel in de Quercy Blanc. Voor wie niet van massatoerisme houdt, maar wèl van het authentieke Frankrijk met slaperige dorpjes, groene heuvels met zonnebloemen of wijngaarden en van lekker weer, tot diep in het najaar, is dit DE streek om te bezoeken.

La Mouline is gelegen in Belvèze, een klein dorpje in het departement Tarn-et-Garonne. Het behoort tot de regio Midi-Pyrenées (Occitanië) en ligt op het kruispunt van de toeristische topdepartementen Lot, Dordogne en Gers. Vele toeristische topattracties bevinden zich binnen daguitstap-bereik.

Luc en Tine helpen u graag op weg met talrijke tips en suggesties. Geniet van de rust en laat u culinair verrassen als gast in één van de twee ruime vakantiehuizen, in het Frans ‘gîtes’ genoemd.


Gîte en pierre (58 m²)

Woning geschikt voor 4 personen. Twee slaapkamers (één met groot bed van 1,60 op 2m, de tweede met twee één-persoonsbedjes). Gezellige woonruimte. Keuken met microgolf, gasfornuis en frigo. Badkamer met douche, lavabo en toilet. Dekbedden, kussens, hoeslakens, handdoeken zijn voorzien en inbegrepen in de huurprijs. Terras met tuinmeubilair (tafel, stoelen, parasol, ligbedden).

Er is  ook een zonneweide omgeven door graan- of zonnebloemvelden.

Gîte en bois (70 m²)

Deze stenen vakantiewoning werd met hout afgewerkt en is geschikt voor gezinnen tot 6 personen. Twee slaapkamers (één met groot bed van 1,60 x 2m, de tweede met twee één-persoonsbedjes én een stapelbed). Gezellige woonruimte. Keuken met microgolf, gasfornuis en frigo. Badkamer met douche, lavabo en toilet. Dekbedden, kussens, hoeslakens en handdoeken zijn inbegrepen in de huurprijs.

Vooraan is er een afgeschermd terras met tafel, stoelen en ligbedden voorzien.  Zonneweide met fantastische zonsondergangen inbegrepen!

Lekker eten is het handelsmerk van La Mouline met altijd verse, lokale producten en dagelijks wisselende menu’s.
Als u vooraf reserveert, kunt u op alle dagen van de week heerlijk tafelen!

Iedereen van harte welkom bij Luc en Tine.