GPS
44° 55’26” N
01° 01’45,4″ E

- Frankrijk-West  –  Dordogne

- Camping

- LE PECH CHARMANT in Les Eyzies

⇒ Nederlandstalig beheer: Cler & Mariëlle Koole


* De sfeervolle familiecamping van Cler en Mariétte Koole ligt op een 17 ha. glooiend, bosrijk terrein midden in de mooie Dordogne. Hier kunt u nog echt in de natuur kamperen.

Er zijn 80 zeer ruime plaatsen van 100 tot 180 m2 groot. Daarnaast beschikt men over zeer luxe safaritenten met o.a. antieke badkuip en douche, stijlvol ingerichte safaritenten zonder sanitair, sfeervolle tunneltenten, luxe houten chalets en cottages.

Er is voor elk wat wils: Zo is er o.a. een kinderboerderij met geiten, paarden, konijnen en ezels voor de jongere kinderen maar ook een activiteitenprogramma voor jong en oud. Een absolute aanrader is het huren van een ezeltje. In juli en augustus wordt een uitgebreid animatieprogramma voor de verschillende leeftijden aangeboden.

In het rustieke restaurant kunt u heerlijk eten, maar op de camping wordt ook 1 à 2 keer per week een gezellige gezamenlijke streekmaaltijd georganiseerd.

Ook in het voor- en najaar is het heerlijk toeven op Le Pech Charmant. Het zwembad is verwarmd bestaat uit een viertal baden: een peuterbad, een groot bad, een relax-bad met watervalletjes en massageplaatsen en ook nog een bad met een kleine waterglijbaan.

Gelegen in hartje Dordogne is er voor zowel de cultuur- als voor de natuurliefhebbers meer dan voldoende te doen. De camping ligt midden tussen de bossen en landerijen. Er zijn diverse uitgezette wandelroutes direct vanaf de camping. In de omgeving van Les Eyzies (op 2 km) vindt u veel prehistorische bezienswaardigheden zoals grotten met prehistorische schilderingen en prehistorische nederzettingen.
Verder treft u in de nabijheid vele kastelen, authentieke middeleeuwse dorpjes en een schitterende natuur.