- Frankrijk-West  –  Dordogne

- Chambre d’hôte / B&B

- LE MOULIN BAS in Loubejac

⇒ Nederlandstalig beheer: Frieda & Jan De Heer


*  In 1996 vonden Jan en Frieda de Heer in het zuidelijkste puntje van de Dordogne hun paradijsje.

Als u van rust houdt bent u hier op de juiste plek. Los van het fluiten van de vogels en het ruisen van de wind, is het nagenoeg stil. ’s Avonds is af en toe een uil of een ree te horen. Vanuit de B&B kunt u zo de natuur in voor het maken van prachtige wandelingen. Maar ook als u er graag op uit gaat, zit u hier goed. Er zijn veel bezienswaardigheden in de Dordogne en die zijn vanuit onze ‘Le Moulin Bas’ prima te bereiken.

U kunt Frieda en Jan terecht voor de nodige informatie, kaarten en folders, maar het plaatselijke Office de Tourisme geeft u ook graag uitgebreide inlichtingen.

U hoeft in deze omgeving beslist niet stil te zitten, al is dat geen enkel probleem in de grote tuin met ligbedden en een verkoelend bad.
Er zijn talloze schilderachtige dorpjes en stoere middeleeuwse kastelen te bezoeken. Vanuit deze accommodatie kunt u niet alleen de Dordogne verkennen, maar zijn ook de departementen Lot en Lot-et-Garonne makkelijk bereikbaar.

U hoeft zich dus geen moment te vervelen. Er zijn talloze schilderachtige dorpjes, bijzondere grotten en imposante kastelen. In de maanden juli en augustus zijn er her en der gezellige eet- en antiekmarktjes.

En als u zin heeft in een beetje actie, dan kunt u lekker kanovaren op de rivieren Vézère en Dordogne.

Kortom, de ideale locatie voor een heerlijk ontspannen vakantie!