- Frankrijk-West  –  Aquitaine (Dordogne)

- gîte / vakantiehuis

- DOMAINE DE MAZIÉRAS in Issac

⇒ Nederlandstalig beheer: Dora Wolthuis


*  In de Dordogne, tussen de middeleeuwse plaats Périgueux en het wijnstadje Bergerac, ligt het 100 hectare grote “Domaine de Maziéras” met groot verwarmd zoutwater zwembad, een eigen tennisbaan en het riviertje de Crempse waar op forel kan worden gevist.

Het paardenpension Les Ecuries van Maziéras biedt u de mogelijkheid om uw eigen paard op vakantie mee te nemen, of om een kijkje te nemen in de manege waar dagelijks paarden worden getraind.

Domaine de Maziéras ligt nabij het charmante dorpje Issac met het Château de Montréal in de streek Périgord Pourpre, zeer bekend om zijn tabakcultuur, zonnebloemen, fruitbomen, gastronomie, maar bovenal vanwege de uitgestrekte wijngaarden. Op tien minuten ligt aan de rivier de Isle de plaats Mussidan met vele restaurants en een toeristenbureau. In de omgeving van de Domaine is er de mogelijkheid voor ondermeer kanoën, kajakken, fietsen, paardrijden, golfen en een bezoek brengen aan Bergerac met zijn middeleeuws stadscentrum of de vele andere kastelen en musea in de omgeving.

Vakantiehuis Le Chasseur is geschikt voor maximaal tien volwassenen, heeft een eigen ingang aan de oostzijde met terrassen aan de binnenplaats en aan de voorzijde met toegang tot de grote tuin, het zwembad en de tennisbaan. Le Chasseur beschikt over een zeer ruime living met open haard en een compleet ingerichte open keuken. Televisie met Nederlandstalige zenders is aanwezig. Met eigen laptop kan gebruik worden gemaakt van WiFi. Door de aanwezigheid van centrale verwarming is deze woning ook geschikt voor verblijf in voor- en naseizoen en de winterperiode.