- Frankrijk-West – Poitou-Charentes (Lot-et-Garonne)

- camping

- CHARMANT in Verteuil-d’Agenais

⇒ Nederlandstalig beheer: Ilse, Ivo & kinderen Van Deurzen


Charmant

*  In het zuidwesten van Frankrijk, tussen Bordeaux en Toulouse, ligt de kleine boerderijcamping “Charmant” van Ilse, Ivo en kinderen van Deurzen.

Camping “Charmant” ligt te midden van het glooiende landschap van het departement Lot-et-Garonne; een uitgestrekt gebied dat gekenmerkt wordt door bossen, kleurige velden met zonnebloemen, akkers, weiden, wijngaarden en eeuwenoude, vaak op een heuvel gelegen bastide dorpen. Het is een streek om heerlijk uit te rusten, maar ook om lange wandelingen en fietstochten te maken, om te vissen en te kanoën in één van de talloze riviertjes, kastelen en kerken te bezichtigen of mooie steden te bezoeken, zoals Bordeaux, Bergerac en Agen.

Naast het uit 1827 daterende landhuis hebben Ilse en Ivo een mini-camping met zes staanplaatsen gerealiseerd, waar u kunt genieten van de mooie natuur en de onbeschrijflijke rust. Nieuw en zuiver sanitair met individuele douchecellen. Op de hele camping is (gratis) WiFi beschikbaar. Ook voor kleine kinderen is het er heerlijk vertoeven; er is een grote speelweide met trampoline, zandbak en speeltoestellen. Op de kinderboerderij vindt u verschillende dieren (o. a. schapen, geitjes, kippen, konijnen, ezel, pony’s, etc. ) die kunt u mee verzorgen en helpen met eten geven. Huisdier is toegestaan; honden dienen aangelijnd.
Desgewenst kan gebruik worden gemaakt van de ontbijt-service.