- Frankrijk-Oost  –  Rhône-Alpes (Ardèche)

- hotel / pension

- AUBERGE LE ROMARIN in Valgorge

⇒ Nederlandstalig beheer: Inge & Pascal Verhaeghe


*  Hotel “Auberge le Romarin” van de Vlamingen Inge en Pascal Verhaeghe is een gezellig familiaal hotel; het ligt in het zuiden van de Ardèche in het dorp Valgorge in het Lieu-dit Saint-Martin.

Het dorp ligt aan de voet van het ‘Massif du Tanarque’, onderdeel van een groot beschermd natuurgebied met geweldige weidse uitzichten, oorspronkelijke bergdorpjes, enorme bergkammen en pure, schone lucht. De omgeving van Valgorge is van een ongerepte schoonheid en biedt een rijke schakering aan landschappen, waarin enorme kastanjebossen, liefelijke weiden en ruige granieten bergtoppen worden afgewisseld door snelstromende rivieren en charmante dorpjes en stadjes. De omgeving leent zich uitstekend voor talloze activiteiten, zoals zwemmen in de rivieren, wandelen, fietsen, kajakken, vissen, paardrijden, paragliding, bergbeklimmen, grotten bezoeken en mountainbiken.
Auberge le Romarin is ook een mooie uitvalsbasis voor het bezoeken van diverse gezellige authentieke stadjes als Joyeuse, Largentière, Vallon pont d’Arc, Aubenas, enz. Het hotel beschikt over routebeschrijvingen van veel wandel- en fietstochten alsook informatie over tal van andere activiteiten.

“Auberge le Romarin” beschikt over vier gastenkamers /chambre d’hôte, geschikt voor één tot vijf personen en drie ingerichte appartementen/gîtes voor één tot vijf personen. U kunt in alle accommodaties verblijven op basis van half-pension, logies en ontbijt of enkel logies. Verder beschikt de auberge over een smaakvol ingericht restaurant met buitenterras, een bar en een televisiekamer met sat-tv. Er is gratis WiFi in het gehele hotel. Gasten kunnen ook gebruik maken van de grote tuin aan de rand van de rivier. Er zijn tuinbanken en ligstoelen en een tennisbaan. Honden zijn welkom.