- Frankrijk-Noord  – Lorraine (Vogezen)

- Camping

- PTIT MONDE in Ban-Sur Meurthe Clefcy

⇒ Nederlandstalig beheer: Nathalie & Peterjan


* Rustige mini-camping en trekkershut midden in de natuur van de Hoge Vogezen.

Voor outdoor-liefhebbers en rustzoekers.
Culinaire Wereldkeuken
Voor een warm en ongedwongen verblijf!

Deze kleinschalige minicamping is bedoeld voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op twee verschillende terreinen rondom het huis kan gekampeerd worden. Er is een aparte doucheruimte (2 douches), een aparte toiletruimte(2 toiletten) en een aparte afwasruimte aanwezig. In overleg zijn campers en caravans ook van harte welkom. In de tuin is ook nog een trekkershutje voor 1 of 2 personen aanwezig.

Elke dag wordt er voor de gasten die verblijven in de B&B en gîte. Ook de campinggasten zijn van harte welkom om ’s avonds aan te schuiven of ’s ochtends te genieten van het ontbijt buffet!

PtitMonde is centraal gelegen tussen Col de Bonhomme, de Hohneck en de meren van Xonrupt Longemer en Gérardmer. Liefhebbers van outdoor, actieve vakanties, rustzoekers en motorrijders kunnen hier in het natuurschoon hun hart ophalen. Na gedane arbeid is het heerlijk onthaasten in onze zonnige tuin: bij de vijver, in een hangmat, op het gazon of op één van de vele zitjes onder schaduwrijke bomen.
Voor een potje tafeltennis, muziek maken of snuffelen in de brocantehoek is er het bijgebouw The Dojo!

Eten is een speerpunt van deze Bed & Breakfast. Het wordt met zorg en natuurlijk met verse producten bereid. De smaken en gerechten die de gastgevers tijdens hun reizen hebben opgedaan, vind je terug in hun gerechten. Het meergangen-diner is als het ware een culinaire wereldreis.

Geniet ’s ochtends van het ambachtelijke ontbijtbuffet en laat u ’s middags eens verrassen door een PtitMonde-lunch!

PtitMonde:Een kleine wereld in de Hoge Vogezen