GPS
48,1565857
6,99345629999993

- Frankrijk-Noord  – Lorraine (Vogezen)

- groepsaccommodatie

- LIBELLOUP in Ban-Sur-Meurthe-Clefcy

⇒ Nederlandstalig beheer: Daniel Griffioen & Joanne van de Krol


* In de authentieke Vogezenboerderij “Libelloup” bij het dorpje Ban-sur-Meurthe beschikken Daniel Griffioen en Joanne van de Krol over twee comfortabele appartementen (gîtes) en een studio.

Libelloup ligt op een prachtige locatie midden in de natuur op 650 meter hoogte in de Zuidelijke Vogezen. In de zomer kunt u wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen en vissen. In de winter kunt u in de nabije omgeving skiën en langlaufen. Libelloup is gezien de ligging en met al zijn sportieve voorzieningen bij uitstek een (groeps)accommodatie voor wielrenners en mountainbikers, maar ook individuele arrangementen zijn mogelijk.

Er is een aparte fietsstalling met werkplaats met separate spuitplek en een eigen fitnessruimte met onder andere rollerbanken, spinningfietsen en een roeimachine. Bij technische problemen kunt u Daniël en Joanne raadplegen. Daniel, de gastheer, is professioneel kok en als enthousiast wielrenner weet hij ook welke voeding bij uitstek geschikt is voor sporters.  

De ruim en modern ingerichte appartementen zijn geschikt voor respectievelijk 4 tot 6 personen en 8 tot 14 personen. Ze beschikken over een eigen entree, een ruime huiskamer met open keuken, slaapkamers met eigen douche en toilet. De studio is geschikt voor twee tot vier personen. Alle kamers beschikken over comfortabele box-springs.