GPS
48,1565857
6,99345629999993

- Frankrijk-Noord  – Lorraine (Vogezen)

- gîte / vakantiehuis

- LIBELLOUP in Ban-Sur-Meurthe-Clefcy

⇒ Nederlandstalig beheer: Daniel Griffioen & Joanne van de Krol


* Op een prachtige locatie bij het dorpje Ban-sur-Meurthe in de Vogezen ligt het gespecialiseerde fietshotel en vakantiehuis “Libelloup” van Daniel Griffioen en Joanne van de Krol.

Libelloup ligt midden in de natuur op 650 meter hoogte in de Zuidelijke Vogezen. In de zomer kunt u wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen en vissen. In de winter kunt u in de nabije omgeving skiën en langlaufen. Libelloup is gezien de ligging en met al zijn sportieve voorzieningen bij uitstek een (groeps)accommodatie voor wielrenners en mountainbikers, maar verblijf op individuele basis in één van de twee vakantiehuizen en de studio is ook mogelijk. Met alle luxe sportieve voorzieningen die wielrenners en mountainbikers zich in de Vogezen kunnen wensen, is Libelloup hét vertrekpunt voor bike trainingen, clinics en recreatieve fietstochten die uitdagend en afwisselend zijn.

“Les ballons” zoals de drie bekendste bergen in de Vogezen worden genoemd, reiken tot 1450 meter en de stijgingspercentages variëren tussen 6 en 10%. Er is een aparte fietsstalling met werkplaats met separate spuitplek en een eigen fitnessruimte met onder andere rollerbanken, spinningfietsen en een roeimachine. Bij technische problemen kunt u Daniël en Joanne raadplegen. Daniel, de gastheer, is professioneel kok en als enthousiast wielrenner weet hij ook welke voeding bij uitstek geschikt is voor sporters.

De ruim en modern ingerichte appartementen zijn geschikt voor respectievelijk 4 tot 6 personen en 8 tot 14 personen. Ze beschikken over een eigen entree, een ruime huiskamer met open keuken, slaapkamers met eigen douche en toilet. De studio is geschikt voor twee tot vier personen. Alle kamers beschikken over comfortabele box-springs. Roken niet toegestaan. Huisdieren in overleg.