- Frankrijk-Noord  – Champagne-Ardenne (Haute-Marne)

- groepsaccommodatie

- LA PERLE D’ANROSEY in Anrosey

⇒ Nederlandstalig beheer: Egbert Brehm & Ilja Tammen


*  Het prachtige, adellijke 19e eeuws landhuis “La Perle d’Anrosey” van Egbert Brehm en Ilja Tammen staat in het dorpje Anrosey in het departement Haute-Marne (regio Champagne-Ardennen).

De afstand Maastricht – Anrosey is circa 440 kilometer. Anrosey ligt in een fraai, glooiend heuvellandschap op de grens met de Bourgogne, de Haute-Sâone en de Vogezen. Mede dankzij de afwezigheid van het massatoerisme, is het echte authentieke Franse landleven er nog intact gebleven. De rust, ruimte en de authenticiteit maken deze streek tot een uitstekend wandelgebied. “La Perle” heeft voor haar gasten een aantal wandeltochten en stafkaarten klaarliggen. Op verzoek kunt u deelnemen aan een korte wandelmeditatie onder begeleiding van uw gastvrouw Ilja. De zuidelijke Haute-Marne is ook een uitstekend fietsgebied, met soms heftige klimmetjes, voor de sportieve fietser en mountainbiker. In de directe omgeving liggen mooie dorpen en cultuurhistorische steden, zoals Vesoul, Champlitte, Dijon, Besançon en het indrukwekkende Langres met zijn hoge omwalling, vestingtorens en kathedraal. Egbert en Ilja kennen de streek door en door en geven hun gasten desgewenst dan ook graag informatie over activiteiten en regionale bezienswaardigheden.

Chambre d’Hôte “La Perle d’Anrosey” beschikt op de eerste verdieping over vier zeer ruime en sfeervolle gastenkamers geschikt voor respectievelijk twee, drie, vier of vijf personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche of bad en toilet en bieden een prachtig zicht op de vijver met bron en de omliggende heuvels en weilanden. Naast deze kamers zijn er in dit authentieke landhuis nog twee grote ruimtes voor verscheidene groepsactiviteiten. Het ontbijt wordt geserveerd op het buitenterras of in de Salle à manger. Iedere avond kan worden deelgenomen aan de table d’hôtes. In de centrale ruimtes is WiFi beschikbaar. Gasten kunnen vrij gebruik maken van de deels ommuurde, parkachtige tuin met oude bomen en diversen zitjes. La Perle is het gehele jaar geopend.

Groepsaccommodatie: Naast vakanties biedt “La Perle d’Anrosey” ook de mogelijkheid een inspirerende, meerdaagse workshop te komen volgen op het gebied van kunst, bewustzijnswerk en persoonlijke ontwikkeling. Het hoge Atelier van 80 m2 is een uitstekende ruimte voor verscheidene groepsactiviteiten, van ingetogen meditaties tot expressief theaterwerk. De oude hooizolder van eveneens 80 m2 kan dienst doen als mediatieruimte, of voor bijvoorbeeld lezingen of yoga gebruikt worden.
De Salon in het landhuis is een bijzonder fraaie en lichte werkruimte van 30 m2, met name geschikt voor wat intiemer werk. En natuurlijk kan er ook buiten gewerkt worden. Voor gedetailleerde informatie wordt verwezen naar het op de website vermelde . Ook kunnen trainers en organisaties die op La Perle een cursus of workshop willen geven, contact opnemen met Egbert en/of Ilja.