- Frankrijk-Noord  – Champagne-Ardenne (Haute-Marne)

- appartement / studio

- FOLIE À DEUX in Champsevraine

⇒ Nederlandstalig beheer: Charlotte Begas & Vincent Mes


*  Bijna aan de rand van het dorpje Corgirnon in het zuiden van de Haute-Marne bevindt zich “Folie à Deux” van Charlotte Begas en Vincent Mes.

Corgirnon, circa 630 kilometer van Utrecht, ligt tussen twee van de beroemdste wijnstreken ter wereld, de Champagne en de Bourgogne. Het afwisselende en heuvelachtige landschap leent zich bij uitstek voor wandelen, fietsen en mountainbiken. Diverse routebeschrijvingen zijn beschikbaar.

In de nabije omgeving zijn voorts volop mogelijkheden om te zwemmen, paardrijden, vissen, tennissen, klimmen, surfen en zeilen. Voor de liefhebber is de Bourgognestreek en de stad Dijon een dagtochtje waard. De machtige vestingstad Langres met 12 torens, 7 poorten en ander historisch erfgoed bevindt zich op 15 kilometers.  

“Folie à deux” is een uit 1850 stammend ‘Maison Bourgeoise’. In het huis bevindt zich een geheel vrij appartement met eigen ingang en eigen trappenhuis. Beneden bevindt zich in de monumentale en romantische voormalige keuken de séjour; boven is de tweepersoons slaapkamer met balkon, kitchenette en badkamer met ligbad. In overleg kunnen tot maximaal twee bedden worden bijgeplaatst.
Het appartement heeft een eigen terras. In het appartement zijn honden toegestaan. Huurders van het appartement kunnen indien gewenst ook gebruik maken van de ontbijtservice. Vijf dagen per week kunnen gasten bij Charlotte en Vincent een driegangendiner gebruiken (table d’hôtes). In het voorste deel van het huis bevindt zich nog een de separate gîte.