- Frankrijk-Noord  – Hauts-de-France (Picardië Aisne)

- hotel / pension

- ENTRE NOUS in Rozoy-sur-serre

⇒ Nederlandstalig beheer: Monique & Jan de Kreij


*  Midden in de heuvelachtige Franse Ardennen ligt in het centrum van het karakteristieke dorp Rozoy-sur-Serre het sfeervolle Hotel “Entre Nous”. De nieuwe eigenaren Monique en Jan de Kreij ontvangen u er gastvrij.

De afstand vanaf Utrecht bedraagt circa 300 kilometer. Rozoy-sur-Serre ligt in de Thiérache-streek, net over de Frans-Belgische grens.
Dit deel van de Picardie heeft een glooiend, groen landschap, afgewisseld met stukken bos, stille dorpjes en wordt doorsneden door de rivieren de Oise en de Ton. In dit paradijs voor wandelaars, fietsers, motorrijders, kanoërs en rustzoekers is het massatoerisme nog niet doorgedrongen. Ook voor mountainbikers zijn er genoeg uitdagingen. Op ongeveer 45 autominuten van “Entre Nous” liggen een aantal interessante steden, zoals de stad Reims met zijn kathedraal Notre-Dame, het aartsbisschoppelijk paleis, de basiliek en het abdijmuseum, en de stad Laon die in de middeleeuwen is gebouwd als vestingstad op een heuvel. Charleville-Mézières is een bijzonder schilderachtig gelegen stadje aan de Maas met enkele historische gebouwen. Een dagtocht naar de lichtstad Parijs (200 km) is zeker aan te raden. In het bij Reims (60 km) gelegen regionale natuurpark van de ‘Montagne de Reims’ kan men genieten van de veelzijdige flora en fauna in een gebied met heuvels vol wijngaarden en pittoreske dorpjes. Van alle bezienswaardigheden in de omgeving is ruimschoots foldermateriaal aanwezig.

Hotel-Restaurant “Entre Nous” beschikt over tien sfeervol ingerichte kamers, voorzien van uitstekende bedden, televisie en gratis WiFi. Er is desgewenst een campingbedje beschikbaar. De kamers zijn gelegen op de eerste etage, waarvan een aantal beschikt over eigen sanitair, voor de overige is er prima sanitair op de etage aanwezig. Het restaurant van het hotel biedt gerechten met regionale, seizoensgebonden producten. In deze accommodatie is uw hond van harte welkom.    
Hotel “Entre Nous” is ook online te reserveren via Booking. Com.