- Frankrijk-Noord  – Lorraine (Vogezen)

- gîte / vakantiehuis

- CASA BOSLIMPRÉ in Ban-Sur-Meurthe-Clefcy

⇒ Nederlandstalig beheer: Colin Bramhill & Matty Janse de Jonge


* Casa Boslimpré, een voormalige ‘colonie des vacances’, ligt in het “Natuurpark les Ballons des Vosges” nabij de dorpjes Anould, Fraize en Ban-sur-Meurthe, midden in het Hoge Vogezen Massief.

Het is nu een kleinschalige, gezellige vakantieplek waar ‘een ieder’ kan komen genieten van de natuur en elkaar!  Eigenaren zijn Colin Bramhill, Matty Janse de Jonge en hun twee kinderen.
“Boslimpré” ligt midden in de natuur met een grote verscheidenheid van flora en fauna en is dan ook ideaal voor de rustzoeker, wandelaar en vogelspotter. Ook om sportief actief te zijn in de prachtige omgeving zijn volop mogelijkheden zoals mountainbiken, zwemmen, kanoën, surfen, zeilen, rotswandklimmen en paardrijden. ‘s Winters kan men sneeuwschoenwandelen, langlaufen en zelfs alpineskiën in Gerardmer, La Bresse-Hohneck of Lac Blanc. Gîte “La Tulipe” is een ruim opgezet vakantiehuis met een prachtig uitzicht op de beroemde Col de Bonhomme (949 m) en de Route des Crêtes, een zeer populaire auto- en motorroute. Met de Elzas aan de andere kant van de bergen.

Dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis is geschikt tot twaalf personen en heeft een ruime woonkamer, een keuken met o. a. een gasfornuis met oven, magnetron en afwasmachine, drie slaapkamers, een vide met slaapplaatsen en twee badkamers, waarvan één aangepast voor rolstoelgebruikers. Op aanvraag is er een douche / postoel, hoog-laagbed, een scootmobiel en andere zorgmiddelen beschikbaar. Ook kan er een kinderbedje worden bijgeplaatst.  

Colin en Matty hebben voorts een kleinschalige camping en verhuren ook een ingerichte safaritent en een yurt, een uit Mongolië afkomstige nomadentent. Buiten de schoolvakanties kunnen de kamers van de gîte als gastenkamers met ontbijt (chambre d’hôte) gehuurd worden. Casa Boslimpré staat voor niks móeten, maar gewoon zijn !! Casa Boslimpré is ook een geschikte tussenstop op uw doorreis naar Zuid Frankrijk, Zwitserland en Italië.