- Frankrijk-Noord  – Lorraine (Vogezen)

- huurtent

- CASA BOSLIMPRÉ in Ban-Sur-Meurthe-Clefcy

⇒ Nederlandstalig beheer: Colin Bramhill & Matty Janse de Jonge


* Casa Boslimpré, een voormalige ‘colonie des vacances’, ligt in het “Natuurpark les Ballons des Vosges” nabij de dorpjes Anould, Fraize en Ban-sur-Meurthe, midden in het Hoge Vogezen Massief.

Het is nu een kleinschalige, gezellige vakantieplek waar ‘een ieder’ kan komen genieten van de natuur en elkaar !Eigenaren zijn Colin Bramhill, Matty Janse de Jonge en hun twee kinderen.
“Boslimpré” ligt midden in de natuur met een grote verscheidenheid van flora en fauna en is dan ook ideaal voor de rustzoeker, wandelaar en vogelspotter. Ook om sportief actief te zijn in de prachtige omgeving zijn volop mogelijkheden zoals mountainbiken, zwemmen, kanoën, surfen, zeilen, rotswandklimmen en paardrijden. ‘s Winters kan men sneeuwschoenwandelen, langlaufen en zelfs alpineskiën in Gerardmer, La Bresse-Hohneck of Lac Blanc.

Op de zeer kleinschalige camping staat een safaritent (foto links onder) en een ruime, compleet ingerichte yurt, een uit Mongolië afkomstige nomadentent. Het veelkleurige meubilair in de yurt bestaat onder meer uit twee eenpersoons bedden, een tweepersoonsbed, een tafeltje met krukken, opbergkastjes en campingstoelen. In het naastgelegen omgebouwde kippenhok, bevindt zich een keukentje met gasstel, koelbox, bbq en keukengerei. In de ontmoetingsruimte van Boslimpré heeft u een gezamenlijke koelkast, koffiezetapparaat en theekoker ter beschikking. Sanitair is op de camping. Kortom: Kamperen maar dan even iets anders . . . . .

Colin en Matty verhuren ook een gîte / vakantiehuis. Buiten de schoolvakanties kunnen de kamers van de gîte als gastenkamers met ontbijt (chambre d’hôte) gehuurd worden.